Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Projektek

ReSport projekt, Európai sporthálózat a fogyatékkal élő személyek rehabilitációjáért

A 3 éves projekt célja, hogy a fogyatékos emberek aktívabban sportoljanak és ezáltal eredményesebbe legyen a rehabilitációjuk.

» tovább
ReSport projekt, Európai sporthálózat a fogyatékkal élő személyek rehabilitációjáért

STEP - Skills Training for Effective Practice

A megfelelő képességek fejlesztése a hatékony munka érdekében

A hátrányos helyzetű emberek és fiatalok nagy kihívást jelentenek a munkaerőpiac és a gazdaság számára. Az Eurostat felmérése szerint az EU 28 országaiban a fiatalok 23.4 %-a munkanélküli (2014. januári adatok szerint, mely az eddigi legmagasabb érték).

» tovább

CABAF - Career guidance and counselling basis for better future

A CABAF nemzetközi projekt keretében szlovák, holland és francia partnerekkel együttműködve, a partnerországokban meglévő karrier-tanácsadási rendszerek és módszerek kerültek összehasonlításra...

» tovább

FARAW – Facilitating Articulation and Reflection about Work

A beilleszkedés elősegítése és visszajelzés a munkáról

Az emberek közötti párbeszéd bármely munkaformánál a siker alaptényezője. A munkát végzők közötti kölcsönös megértés biztosítja a hatékony párbeszéd, és az előre nem látható, váratlan események megoldásának közös alapját. Napjaink nagyon specializálódott munkavilága ilyen közös alapot – a kölcsönös megértést – nem feltételez.

» tovább

HUMAN PROFESS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSÁNAK FEJLESZTÉSE
TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0159

A Human Profess Közhasznú Nonprofit Kft. 7.999.245,- Ft-os uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók, Civil, továbbá közhasznú nonprofit gazdasági társaságok standardizált munkaerő-piaci szolgáltatásnyújtásához szükséges fejlesztések címmel meghirdetett pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

» tovább

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!