Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

PSYCHOLOGICAL AND PEDAGOGIC SUPPORT TO THE MOTHERS IN POST-PARTUM PERIOD - MOTHERCARE

A projekt száma: 2022-1-NL01-KA220-ADU-000086205

A projekt célja:
A MotherCare nemzetközi konzorciumi együttműködésben megvalósuló projekt célja, hogy a szülés utáni időszak nehézségeinek hatékony leküzdése érdekében ingyenes, mindenki számára egyenlő eséllyel hozzáférhető (online) tanácsadási és támogatási szakmai anyagokkal, videókkal segítse az édesanyákat. További fontos célja a projektnek a közösség, a társadalom tudatosságának növelése az anyák problémáival és szükségleteivel kapcsolatban a szülés utáni időszakban.

 

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!