Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Képzés

Akkreditált felnőttképzési intézményként a Human Profess Nonprofit Kft. képzések, tréningek lebonyolítását vállalja.

Nemzetközi projektjeink nagy része innovatív képzési programok fejlesztéséről szól, amit engedélyeztetünk, így a magyar felnőttképzési rendszer részévé válik. Tehát nemzetközi együttműködésekben kidolgozott képzéseket ültetünk át hazai viszonyok közé. Nagy hangsúlyt fektetünk a soft skillekre, a fejleszthető készségekre, amelyre a munkaképes hátrányos helyzetűeknek, fogyatékosoknak és a velük foglalkozó szakembereknek – de nem csak nekik –, nagy szükségük van.

A Human Profess Nonprofit Kft. képzési tevékenységei és szolgáltatásai
Felnőttképzési engedély száma: E-001013/2015
Ügyfélszolgálat: 9700 Szombathely, Zanati u. 32-36. II. em.
Ügyfélszolgálati rend: H-CS 8-16 óráig, P 8-12 óráig
Állandó képzési helyszínünk: Ökoturisztikai Látogató- és Oktatóközpont, 9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/B. (járványhelyzet előtti időszakban)

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!