Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Foglalkoztatás

Akkreditált foglalkoztatóként a Human Nonprofit Kft. négy telephelyen 32 fő megváltozott munkaképességű munkavállaló rehabilitációs foglalkoztatását végzi (2021).

Dolgozóink nagyobb részben egyszerű betanított munkát végeznek, de vannak, akik adminisztrátorként, projekt asszisztensként helyezkedtek el nálunk. A megváltozott munkaképességű munkavállalók készségeihez igazodva keressük a bérmunka lehetőségeket is. Gyakran a cégek vezetőit is érzékenyíteni kell arra, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók is képesek kiváló minőségben elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Olyan multinacionális cégeknek végzünk kiszervezett munkát, mint a Sempermed Kft., a PACCOR Hungary Kft., amely gépsort is telepített hozzánk, a soproni Semperform Kft., a Metrikont Kft.

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!