Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

EFOP-1.2.1-15-2016-00363 Családban a jövő!

Kedvezményezett neve: Human Profess Közhasznú Nonprofit Kft.
Projekt címe: Családban a jövő!
Szerződött támogatás összege: 39,99 millió Forint
Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt tartalmának bemutatása:

A társadalom építőköve a család. Működése kihat az őt alkotó tagokra, szűkebb és tágabb környezetére és a társadalom egészére. Amennyiben a társadalom egészére szeretnénk pozitív hatást gyakorolni, mindig az építőkövek szintjén kell a változtatást megkezdeni.

A Human Profess Közhasznú Nonprofit Kft. és a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász összefogásának célja volt a projektben, hogy – mint eddigi munkánk során -, most is hozzájáruljunk a család társadalmi szerepének megerősítéséhez, a családi kohézió növeléséhez, a családok életvezetési kompetenciáinak fejlesztéséhez, elősegítve a fiatalok családi életre való felkészülését. Ösztönözzük a gyermekvállalást, a gyermekek testileg és lelkileg egészséges családban történő szocializációját, felnövekvését.  Célunk volt továbbá, hogy szolgáltatásokkal, programokkal, tanácsadással és egyéb módszerekkel segítsük a krízishelyzet megelőzését és támogassuk a már krízishelyzetbe került családokat, fiatalokat. Programjainkkal megcéloztuk az időseket is. Akikre olyan erőforrásként tekintünk, akik tapasztalatot és  információt hordoznak, így fontos ezen generáció társadalmat erősítő aktivizálása, integrálásukat a helyi közösségekbe. 

A két éves projekt az Európai Unió finanszírozásával 39,99 millió forintból valósult meg.

A projekt megvalósulási időszaka: 2017. 03. 01 - 2019. 03. 31.

Projekt azonosító száma.     EFOP-1.2.1-15-2016-00363

PDF dokumentum  Előadás: CSALÁDBAN A JÖVŐ! - „Védőháló a családokért”

EFOP-1.2.1-15-2016-00363 Családban a jövő!

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!