Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Hazai és nemzetközi projektek

Az elmúlt 10 év alatt 13 nemzetközi projektet valósítottunk meg és jelenleg 3 fut párhuzamosan.

Már 10 éve a blended-learning típusú oktatási formát választjuk, amelyben az internet és a digitális média nyújtotta lehetőségeket a hagyományos tantermi oktatás módszereivel ötvözzük, mivel rugalmas, egyéni igényekre reflektáló és megfelel a XXI. század kihívásainak. A járvány helyzetre tekintettel 2020 tavaszától átálltunk az online platformok teljes körű használatára. A nemzetközi projektekben egy minden országra elfogadott tananyag kidolgozása az első lépcső, melyet a célcsoport igényeihez és az elérni kívánt célokhoz igazítunk. A partnerekkel közös gondolkodás alapja az, hogy minden társadalmi rétegnek képesek legyünk új perspektívát nyitni a fejlődésben:

A fiatal generáció friss és egyedi világlátását, a bennük rejlő potenciált úgy aknázzuk ki, ha minden információt megkapnak ahhoz, hogy sikeres startup vállalkozást alapítsanak. Az ezüst korosztály élettapasztalatát, bölcsességét sem szabad elengedni, van olyan szegmense a gazdaságnak, ahol kifejezetten rájuk van szükség. A fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű emberek saját élettapasztalatukból merítve – egy képzés után – hiteles és sikeres tapasztalati szakértők lesznek sorstársaik körében. A kisgyermekes szülőket a szakmai fejlődésük azon pontján támogatjuk meg, amikor a munka-magánélet összehangolásáról, a karrierjükkel összefüggő kérdésekről kell döntést hozniuk. A fiatal hajléktalanok családba való vissza illesztésének támogatása egy képzés segítségével, mely a hajléktalan ellátásban dolgozó szakemberek szólítja meg. Ez társadalmi szinten is fontos vállalás a részünkről. Ugyanúgy, mint új, képességekhez adaptált sportolási lehetőségek biztosítása a fogyatékkal élők számára, akikkel nyáron a tengerparton, télen sítáborban éltünk át megfizethetetlen pillanatokat.

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!