Széchenyi 2020
Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

COMPASS projekt: E-Karriertanácsadó a 21.század folyton változó világában – innovatív módszerek a COMPASS e-karriertanácsadási szolgáltatások támogatására

Projektszám: 2020-1-DE02-KA226-VET-007944

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatban kialakult helyzet azoknak a karriertanácsadóknak is nehézséget jelent, akik jelenleg a gazdaságot támogató munkaerőpiac tartópillérei. Ők egy váratlan feladat előtt állnak – anélkül kell biztosítaniuk munkájuk folytonosságát, hogy lehetőségük lenne arra, hogy személyesen találkozhassanak az ügyfelekkel. Az új valósághoz úgy tudnak alkalmazkodni, hogy a rendelkezésükre álló kommunikációs eszközök segítségével távtanácsadást nyújtanak. Az online technológia által nyújtott karriertanácsadási szolgáltatások most egy olyan egyre jobban bővülő területnek számítanak, amely lassan felkelti a kutatók, a gyakorló karrierszakemberek, a tanácsadók és más szakmabeliek figyelmét. A karriertanácsadási rendszer megerősödése tehát mindenkinek érdeke. Az Erasmus+ KA2 2020-1-DE02-KA226-VET-007944 E-Karriertanácsadó a 21.század folyton változó világában – innovatív módszerek a COMPASS e-karriertanácsadási szolgáltatások támogatására projekt célja egy képzési program kidolgozása az (e)pályaorientációs szolgáltatók számára. 

 

Microsoft Word szöveges dokumentum  Tanulmány

foglalkoztatás

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.

Tudjon meg többet!

képzés

A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

Tudjon meg többet!

hazai és nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

Tudjon meg többet!