Projektek

ReSport projekt, Európai sporthálózat a fogyatékkal élő személyek rehabilitációjáért
2017-09-07
A 3 éves projekt célja, hogy a fogyatékos emberek aktívabban sportoljanak és ezáltal eredményesebbe legyen a rehabilitációjuk.
Részletek
STEP - Skills Training for Effective Practice
2015-02-25
A hátrányos helyzetű emberek és fiatalok nagy kihívást jelentenek a munkaerőpiac és a gazdaság számára. Az Eurostat felmérése szerint az EU 28 országaiban a fiatalok 23.4 %-a munkanélküli (2014. januári adatok szerint, mely az eddigi legmagasabb érték).
Részletek
CABAF - Career guidance and counselling basis for better future
2014-04-29
A CABAF nemzetközi projekt keretében szlovák, holland és francia partnerekkel együttműködve, a partnerországokban meglévő karrier-tanácsadási rendszerek és módszerek kerültek összehasonlításra...
Részletek
FARAW – Facilitating Articulation and Reflection about Work
2014-03-24

A beilleszkedés elősegítése és visszajelzés a munkáról

Az emberek közötti párbeszéd bármely munkaformánál a siker alaptényezője. A munkát végzők közötti kölcsönös megértés biztosítja a hatékony párbeszéd, és az előre nem látható, váratlan események megoldásának közös alapját. Napjaink nagyon specializálódott munkavilága ilyen közös alapot – a kölcsönös megértést – nem feltételez.


Részletek
HUMAN PROFESS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSÁNAK FEJLESZTÉSE
TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0159

2014-03-03
A Human Profess Közhasznú Nonprofit Kft. 7.999.245,- Ft-os uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók, Civil, továbbá közhasznú nonprofit gazdasági társaságok standardizált munkaerő-piaci szolgáltatásnyújtásához szükséges fejlesztések címmel meghirdetett pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
Részletek