Humán Profess
   
INDESK projekt - A fiatalok vállalkozói készségeinek innovatív fejlesztése
INDESK projekt - A fiatalok vállalkozói készségeinek innovatív fejlesztése
EMPATHY projekt  - Szülők képzése a fogyatékkal élő gyermekek családjaiban
EMPATHY projekt  - Szülők képzése a fogyatékkal élő gyermekek családjaiban
GINOP-5.2.4-16-2016-00919 Tapasztalatszerzés támogatása a Human Professnél
ReSport projekt, Európai sporthálózat a fogyatékkal élő személyek rehabilitációjáért
ReSport projekt, Európai sporthálózat a fogyatékkal élő személyek rehabilitációjáért
A 3 éves projekt célja, hogy a fogyatékos emberek aktívabban sportoljanak és ezáltal eredményesebbe legyen a rehabilitációjuk.
STEP - Skills Training for Effective Practice
A hátrányos helyzetű emberek és fiatalok nagy kihívást jelentenek a munkaerőpiac és a gazdaság számára. Az Eurostat felmérése szerint az EU 28 országaiban a fiatalok 23.4 %-a munkanélküli (2014. januári adatok szerint, mely az eddigi legmagasabb érték).
CABAF - Career guidance and counselling basis for better future
A CABAF nemzetközi projekt keretében szlovák, holland és francia partnerekkel együttműködve, a partnerországokban meglévő karrier-tanácsadási rendszerek és módszerek kerültek összehasonlításra...
FARAW – Facilitating Articulation and Reflection about Work

A beilleszkedés elősegítése és visszajelzés a munkáról

Az emberek közötti párbeszéd bármely munkaformánál a siker alaptényezője. A munkát végzők közötti kölcsönös megértés biztosítja a hatékony párbeszéd, és az előre nem látható, váratlan események megoldásának közös alapját. Napjaink nagyon specializálódott munkavilága ilyen közös alapot – a kölcsönös megértést – nem feltételez.

HUMAN PROFESS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSÁNAK FEJLESZTÉSE
TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0159
A Human Profess Közhasznú Nonprofit Kft. 7.999.245,- Ft-os uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók, Civil, továbbá közhasznú nonprofit gazdasági társaságok standardizált munkaerő-piaci szolgáltatásnyújtásához szükséges fejlesztések címmel meghirdetett pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

Nemzetközi projektek

Az EU-ban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás területén számos kipróbált, hatékony módszer segíti a szervezetek, s így ügyfeleik életét. Ezek jelentős része Magyarországon is használható tudást és gyakorlatot jelenthetne, pályázatokkal támogatott „honosításukat” azonban sok esetben hátráltatja, hogy megfelelő tapasztalat híján a honi szervezetek tartanak a külföldi partnerekkel való együttműködéstől. Segítségünkkel rizikómentesen kereshetnek kapcsolatot és pályázatot az adódó lehetőségek kihasználásához.

...tudjon meg többet!