Emberközpontú megoldások

Az elmúlt időszakban a szociális és az egészségügyi szférában, a foglalkoztatás és a képzés területén is egyre nagyobb teret nyertek a pályázatok, s a jövőben is több forrás nyílik meg e célok támogatására. Korántsem könnyű azonban eldönteni, hogy egy-egy projektötlet megvalósításához milyen kiíráson érdemes elindulni, s miként kell a pályázatot nyerésre esélyes módon elkészíteni.
Hosszú évek nemzetközi tapasztalataival felvértezve ügyfeleinknek abban szeretnénk és tudunk is segíteni, hogy ne egyedül kellejen végigjárniuk a pályázatok elkészítésének és megvalósításának adminisztrációs előírásokkal, jogszabályokkal és szaknyelvi megfogalmazásokkal körülbástyázott útját.

...tudjon meg többet!

Pályázatírás, figyelés

Ön bizonyára nagyszerű szakember, s vannak kiváló elképzelései. Előfordulhat azonban, hogy a kiírások sűrűjében mégsem találkozik azokkal a pályázatokkal, amelyek a leginkább segíthetnék céljai megvalósításában.
A megjelenő pályázatokat folyamatosan monitorozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pályázatíró cégként abban segítünk, hogy éppen arra a kiírásra és éppen akkor pályázzon, amire és amikor a siker érdekében szükséges.

...tudjon meg többet!